اینچیلادای مرغ و پنیر غذایی مناسب برای افطار و سحر

اینچیلادای مرغ و پنیر غذایی مناسب برای افطار و سحر

اگر دنبال یک غذای مجلسی برای افطاری دادن میگردید زیاد راه دور نروید ما برای شما طی یک دستور پخت ساده این غذا را فراهم آورده ایم. اینچیلادای مرغ و پنیر یک غذای کامل و مقوی برای افرادی که مقید به روزه داری و احکام اسلامی هستند. این غذا یکی از معدود غذاهایی است که شما را با حجم کم با تمام عصاره هایی که ارزش غذایی سرشاری دارند تغذیه میکند. فقط کافیست یک نیم نگاه به مواد لازم برای تهیه این غذا بندازید. در این غذا از روغن زیتون تا تورتیلا وجود دارد. با هم دستور این غذا را دنبال میکنیم:

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • ۱ عدد سینه مرغ پخته
  • ۳ ق س روغن‌زیتون
  • ۲ پیمانه سیب‌زمینی خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۳تا۴ حبه سیر خرد شده
  • ۱ پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • ۲ ق س آب‌لیمو
  • مقداری گشنیز و آووکادوی خرد شده برای تزیین
  • ۱/۴ پیمانه گشنیز خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • ۱۰تا۱۲ عدد نان ترتیلا
  • ۳ پیمانه سس گوجه فرنگی

طرز تهیه:

۱٫ فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در یک تابه روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و  سیب‌زمینی‌ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه سیب زمینی ها کمی نرم شدند، فلفل دلمه‌ای‌ها را که خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید و آنها را هم حدود ۴-۳ دقیقه تفت دهید.

۲٫ حالا نوبت اضافه کردن سیر است. بعد از حدود یک دقیقه که سیر با مواد تفت داده شد، لوبیا قرمز را اضافه کرده ، هم بزنید تا مواد با هم تفت داده شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

۳٫ مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بریزید. مرغ پخته را ریش‌ریش کنید، سپس به مواد اضافه کنید. حالا آب‌لیمو، گشنیز،یک پیمانه از سس و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

۴٫ یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید. داخل آن ۱ پیمانه سس را بریزید و کنار بگذارید. حالا باید مقداری از مواد را وسط هرکدام از نان‌های ترتیلا قرار دهید. مقداری پنیر هم روی آنها بریزید، سپس نان‌ها را به‌آرامی لوله کرده و مانند لقمه، آنها را بپیچید. همه لقمه‌ها را داخل ظرف بچینید. مابقی سس و بقیه پنیر رنده شده را هم روی آنها بریزید.

۵٫ ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند، سپس ظرف را از فر درآورید، آن را با مقداری گشنیز تازه و آووکادوی خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

myportal

۱۸ خرداد ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی