برنج سرخ کرده با میگو , یک غذای شرق آسیایی

برنج سرخ کرده با میگو , یک غذای شرق آسیایی

غذاهای خوشمزه شرق آسیایی با طعم قوی ای که دارند به مزاج ما ایرانی ها خوش نمی آید به همین دلیل کمتر سمت آنها میرویم. ولی برنج سرخ کرده با میگو یکی از لذیذترین غذاهای آسیایی است که شهرت جهانی دارد. و همانطور که میدانید وقتی غذایی به شهرت جهانی میرسد که برای اکثر ملل ها خوش طعم و لذیذ باشد. و از طرفی ارزش غذایی میگو و سبزیجاتی که در این غذا وجود دارد به قدری بالاست به هیچ وجه نباید از این غذا گذشت.

مواد لازم:

  •  برنج دانه بلند : ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲ عدد
  •  آب سرد : ۴ قاشق غذاخوری
  •  پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : ۴ عدد
  •  سیر , له شده : ۱ حبه
  •  قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : ۱۲۵ گرم
  •  سس صدف : ۲ قاشق غذاخوری
  •  شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : ۲۰۰ گرم
  •  میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : ۲۵۰ گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه  :

۱٫ قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

۲٫ هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه ۲ قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

۳٫ ۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل ۲/۵ سانتیمتری ببرید .

۴٫ روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

۵٫ سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت ۲ دقیقه تفت دهید .

۶٫ برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

myportal

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

مطالب پیشنهادی