طرز تهیه املت مرغ با روشی جدید و خاص

9

بسیاری از افراد مشاهده می شوند که علاقه ی زیادی به غذاهایی که گوشت مرغ در آن به کار رفته دارند حالا ما برای شما عزیزان طرز تهیه املت مرغ با روشی جدید و خاص را در این بخش از سایت قرار داده ایم همچنین با موادی که به شما عزیزان معرفی شده در قسمت پایین طرز تهیه املت مرغ با روشی جدید و خاص را نیز برای شما هم توضیح داده اند.

مواد لازم املت مرغ:

تخم مرغ : ۹ عدد
گوشت مرغ : ۱۵۰ گرم
کالباس : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۱۵۰ گرم
خامه : ۱۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری

طرز پخت املت مرغ:

برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.با ۹ عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهیه می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نصف پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با ۱۵۰ گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و این مواد را سه قسمت مساوی کرده و لای هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می نمائیم.

منبع: آسمونی

myportal

۲۱ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی