چگونه تخمه هندوانه را بو بدهیم؟

9

تخمه هندوانه از جمله تخمه هایی می باشد که بسیار خوشمزه و پرخاصیت می باشد ولی هر چیزی برای درست کردنش فوت و فن خاص خودش را نیز دارد حال برای بسیاری از افار این موضوع سوال میباشد که چگونه تخمه هندوانه را بو بدهیم؟ پس شما عزیزان میتوانید با ما همراه باشید با روش بو دادن تخمه هندوانه را به شما بیاموزیم.

مواد لازم برای بودادن تخمه هندوانه :

تخمه هندونه ۱کیلو

نمک نصف بسته

گلپر+ آبلیمو به اندازه دلخواه

طرز تهیه تخمه هندوانه :

 تخمه ها رو در آب و نمک به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس میکنیم.- در آبکش میریزیم تا آب اضافی شون گرفته بشه و بعد روی سینی پهن میکنیم تا کمی خشک بشن.(نباید خیلی خشک بشه باید یکمقدار نم داشته باشه).*- در نمک داغ میریزیم و مرتب هم میزنیم تا بو داده بشن.(تو این مرحله هر از گاهی تست میکنیم تا مغز تخمه ها نسوزه)*- در الک میریزیم تا نمک ها جدا بشن.- حالا تخمه ها رو در تابه میریزیم و دوباره یک مقدار خیلی کم تفت میدیم و بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا آبش کشیده بشه و تا نمداره از روی حرارت برمیداریم.- تا تخمه ها نمدار هستند پودر گلپر و اضافه و خوب مخلوط میکنیم.- و در آخر روی سینی یا یک پارچه پهن میکنیم تا تخمه ها خشک بشن.(در فضای خونه)

منبع: آسمونی

myportal

۱۴ بهمن ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی