نحوه ی پخت رولت بادامی با خامه و تمشک
اگر شما به رولت بادامی علاقه ی زیادی دارند برای شما خانم ها و کدبانو های ایرانی دستور پخت رولت بادامی را در این قسمت قرار داده ایم امیدوار هستیم که بیتوانید به خوبی رولت بادامی با خامه را درست کرده و راضی بوده باشید حالا برای شما طرز تهیه رولت بادامی همراه با مواد لازم برای رولت بادامی با تمشک و خامه قرار داده ایم.روش تهیه رولت بادامی با خامه و تمشک خوشمزه و دلچسب که با یک چایی خیلی میچسبه.در این مطلب از سایت ورلد ویزیت تصمیم به معرفی غذای رولت بادامی با خامه و تمشک را برای شما کاربران عزیز داریم .
- تخممرغ ۵ عدد
- شکر ۵ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
- آب جوش ۵ قاشق سوپخوری
- وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
- خامه قنادی ۲۵۰ گرم
- بادام پودر شده ۳ قاشق سوپخوری
- اسانس تمشک ۱ قطره
- آرد سفید ۹۰ گرم
- پودر بادام ۲۰ گرم
- رنگ قرمز ۱ قطره به دلخواه
- تمشک ۸/۱ پیمانه
روش تهیه:
سفیده و زرده را جدا کنید و سفیده را با ۲ قاشق سوپخوری شکر با همزن بزنید تا پرک و سبک شود؛ سپس زرده را نیز به همراه باقیمانده شکر و آب جوش با همزن بزنید تا سبک شود.رنگ قرمز را به زرده اضافه کنید و مخلوط سفید و زرده را با هم ترکیب کنید. وانیل و اسانس تمشک را نیز اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.مخلوط آرد سفید و پودربادام را با هم ترکیب و به مخلوط زرده و سفیده اضافه کنید در آخر روغن مایع را نیز افزوده و مخلوط کنید کف سینی رولت ۴۰×۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مایه را درون سینی ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.سپس روی یک کاغذ روغنی دیگر برگردانید، رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید. بعد از خنک شدن، کاغذ روغنی را جدا کنید و بین آن مخلوط خامه قنادی، بادام پودر شده و تمشک مخلوط شده بمالید، مجددا رول کنید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته، سپس برش بزنید.طرز تهیه کرم میانی، خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس بادام پودر شده و تمشک را نیز اضافه کنید و بین رولت بمالید.
منبع: ورلد ویزیت