طرز تهیه آش بلغور غذای همدانی ها و آذربایجانی ها

77282055254467780516

در مطلب زیر طرز تهیه آش بلغور رو براتون گذاشتم این آش هم غذای سنتی آذربایجان غربی و هم همدان بشمار میرود.

مواد لازم :
بلغور ……………………………………….۱ کیلو

ماست …………………………………….۱ کیلو

روغن ………………………………………۵۰ گرم

روش تهیه :

بلغور را شسته بگذارید تا بپزد و لعاب بیندازد. بعد آنرا در ظرفی سرو کرده و روی آنرا با ماست و روغن داغ تزئین کنیددر صورت تمایل از سیر وپیاز داغ میتوانید استفاده کنید.

 روش دوم:

مواد لازم :

لوبیاسفید       نصف پیمانه
لوبیا قرمز        یک پیمانه
نخود              نصف پیمانه
عدس            یک پیمانه
بلغور جو        ۱/۵ پیمانه
بلغور گندم     ۱/۵ پیمانه
پیاز                دو عدد
سیر              ده حبه
سبزی آش     یک و نیم کیلو
نعنا خشک     یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه      به میزان لازم
کشک           به میزان لازم
روغن           به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا حبوبات را به مدت ۱۲ ساعت خیس کرده سپس می پزیم. وقتی کمی پخته شد بلغورها را به آن اضافه می کنیم و وقتی کاملا پخته شد، سبزی و یک پیاز رنده و سرخ شده را به آن اضافه می کنیم. سپس سیر رنده شده و نعنا را تفت داده و می افزاییم (وقتی آش جا افتاد) نمک و فلفل را اضافه کرده و (سیر، پیاز و نعنا را با زردچوبه سرخ می کنیم) در صورت تمایل می توانیم کشک را هم در آش ریخته و بگذاریم چند جوش بزند. این آش اگر تند باشد خوشمزه تر است.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

منبع:اکا ایران

myportal

۱۶ شهریور ۱۳۹۴

مطالب پیشنهادی